Paradijs Berlicum |

De beste Oosterse keuken omgeving Denbosch en Eindhoven, Noord Brabant.


 

Beste klanten, vanaf dinsdag 5 mei zijn wij weer geopend voor afhalen! De bekende wachtruimte houden wij gesloten om het risico van verspreiding te minimaliseren. Tijdens het wachten wordt u ook verzocht om minimaal 1.5 meter afstand van elkaar te houden. De bestelling kunt u (bij voorkeur) telefonisch aan ons doorgeven. 
Telefoonnummer : 073-5033067

Namens al onze medewerkers danken wij u voor alle vertrouwen , medewerking en begrip. 

 

 

 

 

All- in Wok, Teppanyaki en dranken, 3 uur lang inclusief frisdrank, wijn, sherry, port, bier koffie, thee en ijs. 

 

Zaterdag, zondag en alle feestdagen in voor  €28,90 per persoon.

Kinderen 4 t/m 12 jaar, €1,50 per levensjaar, reserveren gewenst !

Welkom op de site van Chinees Restaurant Paradijs Berlicum.


Bij ons restaurant kunt u All-In wokken, Japanse Teppanyaki eten, a la carte eten, barbecueën en drinken voor één vaste prijs.
 
Onze doelstelling is om liefhebbers zoals u te verrassen met ons brede assortiment. U kunt kiezen uit verschillende koude hapjes, sushi, salade, soepen en warme hapjes van ons buffet. U kunt ook uw eigen gerechten samenstellen door zelf uw eigen groente, vlees of vis te pakken, een keuze te maken uit onze zelfgemaakte, overheerlijke sauzen en het te laten wokken door onze chefs. Tevens kunt u grote stukken vlees en vis bestellen bij de Japanse bakplaat, de Teppanyaki.
 
Met meer dan 30 jaar ervaring, hebben wij een van de meest gespecialiseerde en beste Oosterse keuken rond de omgeving 's-Hertogenbosch en Eindhoven. Onze chefkoks zijn opgeleid door de grootmeester uit de Chinese keuken die ooit dé persoonlijke chefkok van de keizer was.
 
De kleinschaligheid van ons restaurant helpt ons om aan u een onvergetelijke avond te bieden. Onze sfeervolle inrichting, ambiance en privacy geeft u het enige échte thuisgevoel.
 
Dankzij onze ervaring, een zeer uitgebreide keuze en zelfgemaakte sauzen toveren wij voor u een waar feestmaal. Speciale verzoeken zijn bovendien mogelijk zoals speciaal voor vegatiërs geprepareerde hapjes tot de bereiding van eten voor mensen met een allergie. Voor de rokers onder ons hebben wij binnen een aparte gekwalificeerde rookruimte voorzien van een afzuigkap.
 
Wij zijn gelokaliseerd in Berlicum, een klein gezellig dorpje tussen de twee grote uitgaangsgebieden, Den Bosch en Eindhoven Noord Brabant.
 
Bij het Chinees Restaurant Berlicum eet u op niveau.