Paradijs Berlicum |

De beste Oosterse keuken omgeving Denbosch en Eindhoven, Noord Brabant.

Geopend op maandag 5 april 2021 (Tweede Paasdag)!

 

Wij vinden het zeer fijn wanneer u uw bestelling van tevoren aan ons telefonisch doorgeeft. U kunt uw bestelling ruim van tevoren aan ons doorgeven. Hoe eerder, hoe beter, zodat wij beter de piek-drukte kunnen doorlopen. Wij zijn iedere dag al telefonisch beschikbaar vanaf 12.00 ’s middags op onze telefoonnummer: 073-5033067 (en 0626172088)

 

De bekende wachtruimte houden wij gesloten om het risico van verspreiding te minimaliseren. Tijdens het wachten wordt u ook verzocht om minimaal 1.5 meter afstand van elkaar te houden.

Namens al onze medewerkers danken wij u voor alle vertrouwen , medewerking en begrip. :)

<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>

Maand actie - April! #517 Festival Box, #636 Edamame bonen, #651 Gyoza

Nr. 517 Festival Box (40 st.): €34,50  €27,50 (April actie)
3 sake nigiri  
3 maguro nigiri  
6 sake maki  
6 maguro maki  
6 kappa maki  
8 chicken crispy roll
8 salmon wasabi roll
1 wakame (zeewier salade) 

#517 Festival Box, voor €27,50! (oude prijs €34,50)

Nr. Naam Omschrijving Prijs
636 Edamame Edamame sojabonen €5,00 €4,- (april actie)
651 Gyoza 6 stuks dumplings met kip-en groentevulling €6,00 €5,- (april actie)

#636 Edamame sojabonen voor €4,-

#651 Gyoza voor €5,-

Winactie April

Voor de hele maand April zetten wij #517 de Festival box, een heerlijke sushi box met 40 verschillende soorten sushi met een zeewiersalade in de actie voor €27,50! (Origineel €34,50). Zoals altijd, geven wij één gratis #517 weg aan drie gelukkige winnaars die de Facebook post hebben gedeeld, geliked of op hebben gereageerd in April 2021! De facebook post is te vinden op onze Facebook account    (Paradijs Berlicum). Daarnaast in de bonus, #636 edamame bonen voor €4,- (in plaats van €5,-) en #651 Gyoza in April voor €5,- (in plaats van €6,00)

 

 

"Sushi?" Jaaaa! Kijk bij onze Afhaallijst (op de website, naast 'home')

 

Welkom op de site van Chinees Restaurant Paradijs Berlicum.


Bij ons restaurant kunt u All-In wokken, Japanse Teppanyaki eten, a la carte eten, barbecueën en drinken voor één vaste prijs.
 
Onze doelstelling is om liefhebbers zoals u te verrassen met ons brede assortiment. U kunt kiezen uit verschillende koude hapjes, sushi, salade, soepen en warme hapjes van ons buffet. U kunt ook uw eigen gerechten samenstellen door zelf uw eigen groente, vlees of vis te pakken, een keuze te maken uit onze zelfgemaakte, overheerlijke sauzen en het te laten wokken door onze chefs. Tevens kunt u grote stukken vlees en vis bestellen bij de Japanse bakplaat, de Teppanyaki.
 
Met meer dan 30 jaar ervaring, hebben wij een van de meest gespecialiseerde en beste Oosterse keuken rond de omgeving 's-Hertogenbosch en Eindhoven. Onze chefkoks zijn opgeleid door de grootmeester uit de Chinese keuken die ooit dé persoonlijke chefkok van de keizer was.
 
De kleinschaligheid van ons restaurant helpt ons om aan u een onvergetelijke avond te bieden. Onze sfeervolle inrichting, ambiance en privacy geeft u het enige échte thuisgevoel.
 
Dankzij onze ervaring, een zeer uitgebreide keuze en zelfgemaakte sauzen toveren wij voor u een waar feestmaal. Speciale verzoeken zijn bovendien mogelijk zoals speciaal voor vegatiërs geprepareerde hapjes tot de bereiding van eten voor mensen met een allergie. Voor de rokers onder ons hebben wij binnen een aparte gekwalificeerde rookruimte voorzien van een afzuigkap.
 
Wij zijn gelokaliseerd in Berlicum, een klein gezellig dorpje tussen de twee grote uitgaangsgebieden, Den Bosch en Eindhoven Noord Brabant.
 
Bij het Chinees Restaurant Berlicum eet u op niveau.